Menu

Portfolio

All Public Projects.

Below is the full portfolio I want to show, having been post supervisor or coordinator, and sometimes even producer. In a non-particular order I have provided these stills with the basic idea of the project and a link to either my page about it if I have one or any public link that'll give more information about the projects themselves.

Bolex van Lola Mooij

A bittersweet story between a noble lady and her servant who have an unspoken relationship
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Verlangen

Vader Toon is na het verliezen van zijn vrouw niet in staat hun gevoelens te tonen aan hun zoon Chris. Hij slikt zijn tranen in en groeit de hoogte in, nog verder van Chris af. Chris moet op tjd zijn vader zien te bereiken voor hij beide ouders verliest.
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Kimiko

Een meisje dat van haar dorpse huis vertrekt om voor het eerst bij haar moeder te gaan wonen, in een stad waar mensen hun verdriet verbergen achter maskers, komt tot de ontdekking dat haar moeder te gesloten en beschadigd is om haar echt lief te hebben, en vertrekt weer.
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Waarom bleef je niet voor mij?

Vier kinderen, die tijdens de basisschool een ouder verloren aan zelfmoord, vertellen over de reis die zij aflegden vanaf het moment dat zij het nieuws hoorden. De documentairemaakster, die hetzelfde meemaakte, stelt de vragen die niemand haar destijds durfde te stellen.
Details

Blauwe Maandag

Na een verschrikkelijk auto-ongeluk redt Ben eerst zichzelf, daarna zijn zoontje Luca. Tevergeefs. Hij kon zijn adem niet lang genoeg inhouden om Luca uit het water te redden. Ben en Nina verliezen hun kind. Ben zit gevangen in schuld en rouw en gaat het contact met Nina uit de weg.
Details

God Was Here

Een korte documentaire over een wonder wat 85 jaar geleden plaatsvond in Maglavit, een klein dorpje in Roemenie. Het hele dorp, behalve de schaapsherder Lucian, gelooft in deze Godsverschijning. Hij heeft echter dit wonder harder nodig dan hij zelf denkt en hij worstelt tussen wel en niet geloven.
Details

Viral

Drie jonge makers gaan VIRAL met een videoclip. Hoe beïnvloedt identiteit hun kansen?
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Schoon

Een witte papieren mannetje wordt geconfronteerd met kleur voor het eerst in zijn leven.

Chasing Moonshine

A group of bootleggers are running from the police, but what else are they trying to achieve.
Details

Fuck Fashion

A menswear collection about destruction and reconstruction. The concept of 'fashion' needs to be vandalised and destroyed, in order to be rebuild again and rise from its own ashes.
Watch the fashion film

Demi

De nog bij haar overbeschermende ouders wonende Demi (23) raakt zwanger van een vrijgevochten muzikant. Wanneer haar ouders zich vervolgens te veel met de zwangerschap bemoeien, vlucht Demi op haar scooter impulsief van huis. De reis die volgt doet haar inzien dat ze op eigen benen moet gaan staan.
Go to film's page

GolanZ

VFX-student Golan van der Bend wilde zijn toelatingfilm met een DragonBall-aanval genaamd de Kamehameha opnieuw maken met de vaardigheden die hij over zijn studie had geleerd.
Go to film's page

Safehaven

A short film about two children surviving in a world full of war. Created by 115 film students in order to create awareness about the fact that 357 million children are currently living in conflict zones.
Watch Safehaven

Projects completed

16

of which Animation

6

Happy customers

100

Find me on:
Email Me At

Call Me At